Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Biztosítás
  4. Hitelfedezeti biztosítások
  5. Bankszámla Hitelkerethez - Hitelkártya szerződéshez kapcsolódó kockázati életbiztosítás

Bankszámla Hitelkerethez - Hitelkártya szerződéshez kapcsolódó kockázati életbiztosítás

Folyamatos díjas, éves díjfizetésű életbiztosítás, mely folyószámlahitelhez vagy hitelkártyához kapcsolódik.

A „Takarék Biztosítás” márkanév alatt elérhető, hitelek és kölcsönök fedezetére szolgáló életbiztosítások szolgáltatója a Magyar Posta Életbiztosító Zrt. Kedvező díj mellett anyagi biztonságot nyújtanak az Ügyfeleknek, hiszen tragédia bekövetkezése esetén a hiteltartozás összegét a szerződésben lefektetett feltételek megvalósulásakor a biztosító fizeti ki, így a Biztosított családja, szerettei részben vagy egészben mentesülhetnek a tartozás terhe alól.

 

Általános jellemzők:

 

Folyamatos díjas, éves díjfizetésű, egy személyre szóló életbiztosítás, mely Lakossági Bankszámla Hitelkerethez vagy Hitelkártya szerződéshez kapcsolódik. Azoknak ajánljuk, akik azzal a felelősséggel szeretnék hitelkeretüket igénybe venni, hogy ha velük történne valami, akkor se hagyjanak adósságot szeretteikre.

 

A biztosítási összeg minimum 50 000 Ft és maximum 2 millió Ft lehet. A hitelkeret összegénél magasabb összegre is meg lehet kötni a biztosítást, így tragédia esetén nem csak a hitel kerül visszafizetésre, hanem a hozzátartozók is anyagi segítséghez jutnak.

 

A szerződésen több haláleseti kedvezményezett is megjelölhető. Kedvezményezett-jelölés hiányában haláleseti kedvezményezett a Biztosított örököse lesz.

 

Kinek ajánljuk?

 

Az LBH biztosítást annak ajánljuk,

 

  • aki a hitelintézettel lakossági bankszámla hitelkeret vagy hitelkártya szerződést kötött,
  • aki egy esetleges tragédia esetére menetesítené szeretteit egy a hátramaradó anyagi teher alól,
  • aki természetes személy, egyéni vállalkozó vagy gazdálkodó szervezet vezetője,
  • akinek életkora 18 és 68 év között van (és lejáratkor nem haladja meg a 69. évet).

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények