Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK

Családi Plusz Lakásszámla

Nyisson Fundamenta Családi Plusz Lakásszámlát családtagjának, aki az első évben extra kamatot kaphat megtakarítására!

Építsen a családjára!

 

Nyisson most Fundamenta Családi Plusz Lakásszámlát családtagjának, aki az első évben extra kamatot kaphat megtakarítására!

 

Miért érdemes Családi Plusz Lakásszámlát nyitnia?

 

  • 5% kamatbónusz az első éves befizetésekre – így családtagja lakáscélra félretett pénze extra kamattal nőhet!
  • Akár több családtagja számára is nyithat Családi Plusz Lakásszámlát, így az új szerződésekkel családon belül megtöbbszörözhető a lakáscélra felhasználható összeg
  • Állami támogatás az új szerződésre is


Ki jogosult Családi Plusz Lakásszámla nyitására?

 

Amennyiben Ön legalább 2 éve nyitott Fundamenta lakásszámlát, és ez idő alatt sikerült megtakarítania a szerződéses összeg 10%-át, és postai úton, levélben kapta meg kupon kódját.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények