Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Számlavezetés
  4. Bankszámla
  5. Diákpénz számla (osztályközösségek részére)

Diákpénz számla (osztályközösségek részére)

Sokszor jelent gondot az iskolai osztályközösségek számára, hogy az osztálypénzt milyen módon kezeljék.

Sokszor jelent gondot az iskolai osztályközösségek számára, hogy a szülők által év közben összegyűjtött pénzt milyen módon kezeljék. Hogyan kamatozik, leköthető-e, kinek kell nyitni és számos olyan kérdés, amire ritkán kapnak választ.

 

A Hungária Takarék ezekre a problémákra nyújt megnyugtató megoldást a Diákpénz számlával. Olyan betét, mellyel lehetőség nyílik tetszőleges összegű, gyakoriságú, és elhelyezés szempontjából változatos formában történő rugalmas megtakarításra. Kifejezetten megtakarítási célokat szolgáló konstrukció.

 

  • Kiemelkedő kamat
  • Korszerű megtakarítás
  • Kényelmes, rugalmas
  • Biztonságos
  • Díjmentes számlavezetés


Számlanyitáshoz szükséges dokumentumok:

 

Képviselő (megválasztott pedagógus, szülő, esetleg 18 éven felüli diák) személyazonosító okmánya, valamint a képviselői nyilatkozat(ok), mely(ek) az esetleges meghatalmazottakra is kitöltendők.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények