Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Biztosítás
  4. Egyéni balesetbiztosítások

Egyéni balesetbiztosítások

Az egyéni balesetbiztosítások a nap minden órájában és a világ összes országában fedezetet nyújtanak ügyfeleink részére.

Egyéni balesetbiztosítások


Az alapbiztosítás a baleseti halálra és baleseti rokkantságra térít, de köthető csak baleseti halálra is.

 

Biztosított lehet minden 2 és 70 év közötti személy, aki magyar állampolgár vagy magyarországi tartózkodási engedéllyel rendelkezik, ha a biztosító kockázatvállalási feltételeinek megfelel.

 

Ha a biztosított a 65. életévét betöltötte, a biztosító a szerződésben meghatározott biztosítási összegnek csak a 2/3 részét fizeti ki.

 

A biztosító kockázatviselése kiterjed mind a bel-, mind pedig a külföldön, a nap bármely időszakában bekövetkező balesetekre (24 órás védelem).

 

Az alapbiztosítás elemei:

 

  • Baleseti halál
    A biztosított baleseti eredetű elhalálozása esetén a biztosító a szerződésben meghatározott összeget fizeti ki.
  • Baleseti rokkantság
    A biztosító a szerződésben meghatározott biztosítási összegnek a rokkantsági fokának megfelelő százalékát fizeti ki.


Kapcsolódó hivatkozások


Részletek

Hirdetmények