Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK

Forintszámlához kapcsolódó lekötések

A lakossági bankszámlán található mindenkori pénzösszeg napi kamatozással gyarapszik.

A lakossági bankszámlán található mindenkori pénzösszeg napi kamatozással gyarapszik. Önnek lehetősége van azonban felesleges pénzeszközeinek bármely időszakra történő kedvezőbb hozamot biztosító lekötésére.

 

Meghatározott időre lekötheti pénzét egy alkalomra vagy folyamatos 1-12 hónapra. Folyamatos lekötéskor Ön választ, hogy a futamidő lejártával a betét után járó kamatot a lekötött összeggel együtt tovább kamatoztatja vagy látra szóló számláján jóváíratja.

 

Részösszeg-felvétel és befizetés:

 

Ha Önnek lekötés után mégis szüksége lenne pénzének egy részére, az felvehető anélkül, hogy kamatveszteség érné, mivel a fennmaradó betét változatlan feltételekkel kamatozik tovább.

 

Amennyiben a teljes betétet annak lejárata előtt megszűnteti, úgy nem jár kamat a betétre.

 

Továbbá lehetősége van arra is hogy a lekötött betét összegét a lejárat napján tovább növelje.

 

Számlaértesítő a lekötött betétről:

 

A lekötött betétekről havonként készül a lakosssági bankszámla értesítő levelekkel párhuzamosan értesítő levél, amiben tájékozódhat az aktuális számlabetét forgalmáról és egyenlegéről.

 

Hirdetmények