Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK

Gyámhatósági betét

Gyámhatósági betét általános információi

gyámhatósági betét olyan speciális, a rendelkezési jog fenntartásával elhelyezett betétforma, ahol a megnyitott betét kiskorú, vagy nagykorú, de gondnokság alatt álló tulajdonosának nincs rendelkezési joga az egyébként őt megillető pénzösszeg felett. A rendelkezési jog a nagykorúság, illetve nagykorúság előtti házasságkötés és gondnokság megszűnés után illeti meg. A betét utáni kamatjövedelem ebben a betéti típusban adómentes.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények