Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK

Hóbarát-Télisport

Hóbarát utasbiztosítás a hósportok kedvelőinek. Most még több szolgáltatással!

A megújult HóBarát utasbiztosítás megemelt szolgáltatási limitekkel és kedvező módosításokkal áll a téli sportok szerelmeseinek rendelkezésére:

 

síruházat és sífelszerelés térítése lopás kapcsán is
sofőrküldés szolgáltatás gépkocsi asszisztencián belül
kedvezőbb díjak azoknak, kik nem gépkocsival utaznak
síbérlet megtérítése betegség esetén is
megemelt limitek többek közt baleset, betegség, poggyászkár kapcsán


Új módozat: szezonális bérlet. A november 1. és április 30. közt felhasználható bérlet módozat a legmagasabb, Fekete utasbiztosítási csomag védelmében részesíti az igénylőt.
Korlátlan számú kiutazásra jogosít európai területi hatállyal, utazásonként maximum 15 nap kint tartózkodással. Kedvező, egyszeri díja személygépkocsi asszisztenciát is magában foglal!

 

mi a teendő kár esetén?

 

  • Utazása alatt mindig tartsa magánál a segélyhívószámot is tartalmazó utazási kártyáját. Ha balesetet szenved vagy megbetegszik, és mentésre, orvosi, kórházi ellátásra van szüksége, hívja 0-24 óráig rendelkezésre álló telefonos asszisztencia szolgálatot, ahol kollégáink magyar nyelven nyújtanak segítséget.
  • Kérjük, a pontos és gyors azonosítás érdekében a kárigény telefonos bejelentésekor személyes adatin kívül kötvényszámát is közölje munkatársunkkal.
  • Poggyászkár esetén névre szóló, részletes rendőrségi vagy légitársasági jegyzőkönyv, esetleg határozat felvétele szükséges a kárigény érvényesítéséhez. Síbaleset kapcsán ugyancsak javasolt a baleset körülményeiről a helyszínen jegyzőkönyvet készíteni.
  • Ugyancsak fontos az orvosi dokumentáció, valamint a külföldi orvosi vagy gyógyszerköltségekkel kapcsolatos (névre szóló) eredeti számlák megőrzése is.
  • A személygépkocsi assistance szolgáltatásoknál a szervezéshez minden esetben kérje az AXA munkatársainak segítségét a +36 1 268 1388-as telefonszámon.
  • Ha a szolgáltató a számlát a Biztosítottnak adja át, akkor a Biztosítottnak a hazaérkezést követő 5 munkanapon belül a biztosítási kötvényt, valamint az eredeti számlát a Biztosítóhoz el kell juttatnia a szükséges egyéb dokumentumokkal (kárigény-bejelentési formanyomtatvány, jegyzőkönyvek, határozatok, orvosi dokumentáció, stb.) együtt a következő címre: Kárrendezés, AXA Biztosító Zrt. 1138 Budapest Váci út 135-139.. Egyéb kárigény bejelentésénél (például poggyászkár) ugyanígy kell eljárni. A kárigény bejelentő nyomtatványaink megtalálhatóak a www.axa.hu oldalon, vagy igényelhetőek elérhetőségeinken.
  • Mindig a sípálya és a sí-KRESZ szabályzatát követve, a helyi adottságoknak, saját erőnlétének és sítudásának megfelelően síeljen.
  • Ne felejtse otthon utasbiztosítási kötvényét...


…és érezze jól és biztonságban magát külföldi útja alatt is!

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények