Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK

Kölyökkártya (7-14 éveseknek)

Megtakarítást ösztönző termékcsalád.

Ha nem akarsz mindenre a szüleidtől pénzt kérni, gondolkodj előre és gyarapítsd zsebpénzed kedvező feltételekkel Nálunk.

 

Szólj a szüleidnek! Hiszen már lehet saját fizetési számlád, sőt bankkártyád is.

 

A Kölyökkártya által kínált lehetőségek megegyeznek a Te igényeiddel:

 

  • Számlavezetési díj nincs
  • A számládon tartott pénzed kiemelt kamattal kamatozik. Leköthető minimális összeg nincs! A számládra szüleid vagy akár Te is bármikor tudsz pénzt befizetni, de szüleid - saját számlájukról - ide is utalhatják a zsebpénzedet.
  • A számlához bankkártyát is kapsz, melynek díja nincs! A bankkártya segítségével a nap 24 órájában országszerte 750 integrációs (TakarékPontos) bankjegykiadó automata áll rendelkezésedre, melyből kedvedre vehetsz fel készpénzt (naponta max. 5000,- Ft-ot), illetve kérdezheted le egyenleged.


Felkeltettük érdeklődésed? Szólj a Szüleidnek és keresd fel bármely kirendeltségünket.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények