Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Osztályközösségek

Osztályközösségek

Sokszor jelent gondot az iskolai osztályközösségek számára, hogy a szülők által év közben összegyűjtött pénzt milyen módon kezeljék. Hogyan kamatozik, leköthető-e, kinek kell nyitni és számos olyan kérdés, amire ritkán kapnak választ.

A Hungária Takarék ezekre a problémákra nyújt megnyugtató megoldást a Diákpénz számlával. Olyan betét, mellyel lehetőség nyílik tetszőleges összegű, gyakoriságú, és elhelyezés szempontjából változatos formában történő rugalmas megtakarításra. Kifejezetten megtakarítási célokat szolgáló konstrukció.

 

  • Kiemelkedő kamat
  • Korszerű megtakarítás
  • Kényelmes, rugalmas
  • Biztonságos
  • Iskolában befizethető
  • Díjmentes számlavezetés


Számlanyitáshoz szükséges dokumentumok:

 

Képviselő (megválasztott pedagógus, szülő, esetleg 18 éven felüli diák) személyazonosító okmánya, valamint a képviselői nyilatkozat(ok), mely(ek) az esetleges meghatalmazottakra is kitöltendők.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények