1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Otthonteremtés, felújítás és bővítés
  4. Takarék 10+10 Otthonteremtő Kamattámogatott Hitel

Takarék 10+10 Otthonteremtő Kamattámogatott Hitel

10 millió CSOK mellé 10 millió támogatott hitel

Takarék 10+10 Otthonteremtő Kamattámogatott Hitel

2016. január 01. napjától a 3 vagy több gyermekes, illetve gyermekvállalással legalább 3 gyermekessé váló családok támogatására 10 millió Ft összegű Otthonteremtő Kamattámogatott Hitel vehető igénybe, amennyiben az igénylő házaspár új lakás építésre vagy új lakás vásárlásra a 10 millió Ft összegű Családok Otthonteremtési Kedvezményt (CSOK) is igénybe veszi. Gyermekvállalás esetén – legfeljebb 3 gyermek vállalható – a kérelem benyújtásának időpontjában a házastársak közül legalább az egyik félnek 40 éven alulinak kell lennie. A kamattámogatást az igénylő házaspár a vele közös háztartásban élő, általa eltartott és a felépített vagy megvásárolt új lakásba vele együtt beköltöző vér szerinti, örökbefogadott gyermek után veheti igénybe.

A hirdetésben szereplő családi otthonteremtési kedvezmény Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás. A hirdetésben szereplő három vagy több gyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

 

Tisztelt Ügyfelünk!


Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény 17/E. §-a alapján a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett előző évi éves fogyasztói árindex mértékével (a 2016-os fogyasztói árindex 0,4%) a Takarék 10+10 hitel termékre vonatkozó díjak az alábbiak szerint módosulnak 2017. április 1-től.

 

  2017. április 1-től érvényes díjak
Rendkívüli ügyintézési díj 5 015 Ft
Szerződésmódosítási díj 25 075 Ft

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények