Takarék Személyi Kölcsön

Igényeljen most Takarék Személyi Kölcsönt FIX kamattal és AKCIÓS feltételekkel!


THM: 10,58% - 13,40%

A Takarék Személyi kölcsön felhasználási célhoz nem kötött, dologi biztosíték (ingatlan, óvadék, kézizálog) nyújtása nélkül, gyors ügyintézéssel igényelhető hiteltermék. Ezen kívül igényelhető más hitelintézetnél fennálló fogyasztási hitel (személyi kölcsön, folyószámlahitel, hitelkártya) kiváltására is.

 

Miért érdemes a Takarék Személyi Kölcsönt választani?

 

 • A kölcsön elérhető FIX kamatozással is: 
  A FIX kamatozású konstrukciónak köszönhetően Ön biztos lehet benne, hogy a havi törlesztőrészlet a teljes futamidő alatt változatlanul marad.
 • A kölcsön elérhető változó kamatozással is:
  A kölcsön 3 hónapos BUBOR-hoz mint referenciakamathoz kötött, így a kedvező pénzügyi változások hatása már a naptári negyedév első napjával érvényesül.
 • A jövedelmi helyzettől függően nagyobb összegű kölcsön igénybe vételét is lehetővé teszi egyéb fedezet (értékpapír, ingatlan, kezes) biztosítása nélkül is.
 • Hosszabb futamidő választásával, vagy adóstárs bevonásával növelhető a felvehető kölcsönösszeg nagysága
 • A kölcsön a folyósítási feltételek teljesülése esetén akár már a szerződéskötés napján igénybe vehető
 • A kölcsön a futamidő alatt bármikor elő- vagy vég törleszthető.
  lehet


A kölcsön kamata: a kamat mértéke megtalálható a mindenkor hatályos hirdetményünkben (a leírás alján).

 

AKCIÓS kamat: az akciós kamat  kizárólag 1 millió Ft vagy ezt meghaladó kölcsönigénylés, valamint 36 hónap, vagy ezt meghaladó futamidejú hiteligénylések esetén érvényes. Az akció további feltétele min. 200 000 Ft összegű Hungária Takaréknál vezetett számlára a hitel teljes futamideje alatt jövedelem jogcímen érkező egyösszegű jóváírás vállalása. A feltétel nem teljesülése esetén a Hitelintézet a feltüntetett kamatfelár kedvezményt véglegesen megszüntetheti és a jövedelem jóváírás vállalása nélküli kamatfelárat alkalmazza.
A kedvezményes kamatfelár visszaállítására – a kedvezmény megvonását követően a feltételek újbóli teljesítése esetén – sincs mód!

 

A kölcsön összege:

 

A kölcsön összege az igénylő választása és teherviselő képessége függvényében 100 000 Ft és 5 000 000 Ft közötti ezer Ft-ra kerekített tetszőleges összeg.

 

A kölcsön futamideje:

 

A kölcsön futamideje 1 év (12 hónap) és 7 év (84 hónap) közötti futamidejű lehet.

 

Ki veheti igénybe a Takarék Személyi kölcsönt?

 

 • A kölcsön igénylés időpontjában nagykorú, cselekvőképes, devizabelföldi természetes személy.
 • Van önálló igazolt, elfogadható jövedelme. Az Adós önálló havi igazolt nettó jövedelme eléri a nettó minimálbér összegét. Adóstárs bevonása esetén az egy háztartásban élő leendő Adós és Adóstárs együttes havi nettó beszámítható jövedelmének meg kell haladnia a 110 000 Ft-ot.
 • Nem pályakezdő Igénylő esetén: minimum 6 havi folyamatos munkaviszonnyal rendelkezik, amelyet maximum 2 munkahelyről lehet igazolni. A munkaviszonyban legfeljebb egyszeri 30 naptári napnál nem hosszabb megszakítás lehet. (A jelenlegi munkáltató is igazolhatja az előző munkáltatónál eltöltött munkaviszonyt.
 • Pályakezdő Igénylő esetén (aki maximum 29. életévét töltötte be és 12 hónapnál rövidebb ideje dolgozik) az elvárt minimális munkaviszonyban folyamatosan eltöltött idő 6 hónap, amelyet a jelenlegi munkahelyről kell igazolni.
 • Az Igénylő – a nyugdíjas Igénylőt kivéve – legalább 3 hónapja bármely magyarországi Hitelintézetnél fizetési számlával rendelkezik vagy társtulajdonos.
 • A további feltételekről érdeklődjön a Hungária Takarék fiókjaiban!


Hogyan és hol igényelhető a Takarék Személyi Kölcsön?

 

 • A Takarék Személyi Kölcsön a Hungária Takarék kirendeltségeiben igényelhető.
 • A folyósítási költséggel csökkentett kölcsönösszeget a Takarék kizárólag az igénylő Hungária Takaréknál nyitott lakossági fizetési számlára folyósítja.


Az igényléshez szükséges dokumentumok

 

 • érvényes személyi igazolvány vagy személyazonosító igazolvány és lakcímkártya,
 • egy másik, személyazonosságot igazoló okirat (tb-kártya, jogosítvány, útlevél vagy adókártya), illetve vállalkozói igazolvány vagy nyugdíjas-igazolvány,
 • utolsó 3 havi bankszámlakivonat, (kivéve nyugdíjasoknál, amennyiben a nyugdíj nem bankszámlára érkezik),
 • a jövedelem igazolása történhet:

 

 • alkalmazottak esetén munkáltatói jövedelemigazolás (30 naptári napnál nem régebbi)
 • vállalkozó esetében, illetve aki saját vagy családja vállalkozásában alkalmazott - a munkáltatói jövedelemigazolás mellett - NAV által kiállított jövedelemigazolás és az adótartozásról szóló ún. nullás igazolás,
 • nyugdíjas esetén nyugdíjas igazolvány, nyugdíjszelvény benyújtásával.

 • az Igénylő vagy az Igénylővel egy háztartásban élő személy nevére és állandó lakcímére vagy bejelentett ideiglenes/tartózkodási lakcímére szóló, kifizetett közüzemi (elektromos áram- / víz-, stb.) szolgáltató részéről kiállított számlakivonat, számlalevél. A bemutatott számlakivonat, számlalevél mellett be kell mutatni a készpénz átutalási megbízás befizetését igazoló feladóvevényt, vagy a számlakivonatot, amelyről megállapítható a közüzemi szolgáltatói számlatartozás befizetésének teljesítése
 • kitöltött kölcsönigénylő nyomtatvány és nyilatkozat


A kölcsön igényléshez szükséges dokumentumok és nyomtatványok benyújtásához kérje munkatársaink segítségét, akik az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolásában is készséggel állnak rendelkezésükre.

 

A Takarék Személyi Kölcsön részletes feltételei megtalálhatók a vonatkozó Hirdetményben, terméktájékoztatóban, a Takarék Üzletszabályzatában, amelyeket az ügyfelek számára nyitva álló helyiségekben, és a Takarék honlapján is elérhetőek. További, részletes információért forduljon kirendeltségeink munkatársaihoz!

 

Felhívjuk az érdeklődők szíves figyelmét, hogy a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóvédelmi honlapján a hasonló termékkel kapcsolatos további információk, összehasonlítást segítő alkalmazások találhatók. Kérjük, hogy a végleges döntés előtt szíveskedjenek a Magyar Nemzeti Bank honlapján (www.mnb.hu és http://alk.mnb.hu/portal/fogyasztoknak/bal_menu/ptilekerdezo) is tájékozódni.

Hirdetmények