Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK

Takarékszelvény

Rövid lejáratú sávos kamatozású megtakarítási forma.

Forgalmazását megszüntettük, 2011. május 2-a után új betét nem nyitható, a meglévő betétek korlátlan ideig visszaválthatók.

 

Rövid lejáratú, kedvező megtakarítási forma. Sávos, fix kamatozása mellett lehetőséget biztosít arra, hogy a futamidő lejárata előtt is hozzáférhető legyen a betét.

 

A kamat számításánál minden hónapot 30 napnak tekintve az elhelyezés napját követő 3. hónap után jár le. A havonként elszámolt kamatos kamat kizárólag a teljes lekötési idő esetén jár. Lejárat után nem kamatozik tovább.

 

A váltható címletértékek nincsenek korlátozva, így bármilyen összege elhelyezhető ebben a formában.

Hirdetmények