Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK
 1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Biztosítás
 4. Utasbiztosítás
 5. Városnéző utasbiztosítás

Városnéző utasbiztosítás

Városnéző utasbiztosítás a rövid, maximum öt napos európai utakra indulóknak.

Ma már nem kérdés, hogy kössünk-e utasbiztosítást külföldi útjainkra. Az AXA Biztosító Zrt. új, Városnéző nevű utasbiztosításával most azoknak kíván megfelelő védelmet nyújtani, akik Európa szépségeit, kulturális értékeit és hagyományait szeretnék felfedezni egy-egy út alkalmával. Lehet az úti cél akár London, Róma vagy Prága – a Városnéző termékünkkel biztosra mehet.


Kinek ajánljuk?

 

 • Európai utakra indulóknak,
 • városnézőknek,
 • egy-egy hosszú hétvégét külföldön eltöltő utazóknak,
 • csoportoknak,
 • idősebb, 65 év feletti ügyfeleink részére.


akik a minőségi terméket és széleskörű szolgáltatásokat keresik kedvező áron az utasbiztosításukban is.

 

Miért éppen a Városnéző utasbiztosítás?

 

Mert...

 

 • széleskörű szolgáltatást nyújtunk külföldön felmerült váratlan események kapcsán,
 • kedvező áron, pótdíjak nélkül, napi 350 forintért
 • egyedi – némely esetben egyedülálló - szolgáltatásokkal igyekszünk biztosítani utazása nyugalmát.


A Városnéző utasbiztosítást maximum öt napos utak esetében köthető, európai utazásokhoz. Az utasbiztosítási feltételeink szerint a biztosítás hatálya a következő országok földrajzilag Európához tartozó területére terjed ki:

Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság,Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország,Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Lengyelország, Lettország, Lichtenstein,Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Madeira, Málta, Monaco, Németország, Norvégia,Olaszország, Oroszország (az Uráltól nyugatra), Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország,(Kanári-szigetek), Svájc, Svédország, Szerbia, Montenegró, Szlovák Köztársaság,Szlovénia, Törökország, Tunézia, Vatikán.

 

Utasbiztosítás díjtétele:

 

Utasbiztosítás díjtétele AXA Városnéző utasbiztosítás
Biztosítás napidíja az 1. naptól (max. 5 napig) 350 Ft

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények