Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Takarék Internetbank

Takarék Internetbank

A megújult internetbank az Internetbank elérés gombra kattintva érhető el.


Ügyfeleink ezen a felületen küldhetnek be pénzforgalmi megbízásokat. Internetbankját - külön beállítás nélkül - mobil eszközökről is egyszerűen használhatja.

Internetbank elérés
  • Amennyiben Ön a Hungária Takarék ügyfele volt 2017.01.01. előtt is, korábbi számlaforgalmát a Netb@nk lekérdező linken érheti el:

Netb@nk lekérdező

 

  • Amennyiben Ön a Dunaföldvár és Vidéke Takarék ügyfele volt 2017.10.01. előtt és a NETBANK linkre kattintva érte el számláit, akkor korábbi számlaforgalmát a NETBANK linkre kattintva érheti el:

NETBANK lekérdező