1. Kezdőlap
  2. Híreink
  3. Korábbi híreink
  4. Téli Munkatársi Nap

Téli Munkatársi Nap

Téli Munkatársi Napot tartottunk 2018. február 03-án Tamásiban! Az esemény célja az volt, hogy a munkatársak kötetlen formában és oldottabb hangulatban jobban megismerjék egymást melyre szükség is volt, mivel az elmúlt időszak egyesülései okán megnövekedett a Hungária Takarék állományi létszáma. Fontosnak tartjuk, hogy a munkatársak személyesen is ismerjék egymást, mert csak így alakítható ki egy jó és hatékony csapatmunka.

A találkozás jó alkalmat adott arra is, hogy visszatekintsünk a 2017-es évre, valamint Gáspár Csaba ügyvezető igazgatónak alkalma nyílt arra, hogy a Hungária Takarék 2018. évi stratégiai célkitűzéseit minden munkatárs részére bemutassa.

A Hungária Takarék nagyra értékeli és megbecsüli a Takarék szolgálatában, fejlődése elősegítésében kimagasló, példamutató tevékenységet, mely elismerésére a Takarék munkatársai részére a „Hungária Takarékért” díjat alapított.

 

A Hungária Takarékért díj a Takarékszövetkezet fejlesztése, kiemelkedő üzleti sikereinek megalapozása, valamint a szövetkezeti hitelintézeti termékek és szolgáltatások sikeres bevezetése érdekében végzett kiemelkedő tevékenységet folytató, a Takarék egészét érintő kiemelkedő teljesítmény elismerésére szolgál.


A „Hungária Takarékért – 2017. év” díját Pintér Szilárd Hálózatüzemeltetési igazgató kapta. Ezúton is Gratulálunk neki!

 

A jó hangulatot fokozta a tamási kötélugró csoport, valamint az iregszemcsei Laguna Mazsorett csoport bemutatója.

A közös ebéd után a dolgozók a Tamási Thermal Spa fürdőben pihenhették ki magukat.

Hirdetmények