Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hitelek
  4. Forgóeszköz hitelek
  5. Éven túli forgóeszköz hitel

Éven túli forgóeszköz hitel

Hitel tartós forgóeszköz szükséglet finanszírozására.

A hitel a tartós forgóeszköz szükséglet finanszírozására, a vállalkozások fejlesztési céljaira, a tartós eszköznövekedés finanszírozási forrásainak kiegészítésére szolgál. Ezek rendszerint adott beruházás megvalósításához kapcsolódnak, de attól függetlenül is adhatók. Engedélyezésük egyedi elbírálás alapján, kivételes esetekben történik, a fejlesztési hiteleknél bemutatottak szerint.

Hirdetmények