Megújult a HUNGÁRIA Takarék weboldala!

Ezúton tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2018. március 29-tól honlapunk az ügyféligények szélesebb körű kielégítése érdekében a már megszokott tartalommal, de egy modernebb, felhasználóbarát új formában érhető el.
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Számlavezetés
  4. Bankszámla
  5. Forint pénzforgalmi számla

Forint pénzforgalmi számla

Vállalkozások Forintban történő készpénz nélküli fizetési forgalmának lebonyolítására szolgál.

A Takarészövetkezet által vezetett vállalkozói pénzforgalmi bankszámla, a vállalkozások készpénz nélküli fizetési forgalmának lebonyolítására szolgál. 
Bankszámlát Takarékszövetkezetünk bármely egységében nyithat.
A bankszámla megnyitásához a bankszámlaszerződést azon képviseleti joggal rendelkező személlyel (személyekkel) kell megkötni, aki(k) egyébként jogosultak a számla felett rendelkezőket bejelenteni. Gazdasági társaságok esetében ez az általános jellegű képviseleti joggal felruházott cégvezető, vagy - amennyiben az alapítói dokumentum az erre vonatkozó képviselő jogát nem korlátozza - más vezető tisztségviselő lehet.

 

A számla mozgásáról pénzintézetünk a forgalmazást követő banki munkanapon kivonatot készít ügyfele számára. A kivonat tartalmazza a tranzakció dátumát, összegét, a terhelt illetve jóváírt számlaszámot és a hozzá tartozó megnevezést. A kivonat tartalmazza a számlán sorbanálló -másnéven előredátumozott - , valamint a fedezet hiánya miatt nem teljesített, törölt banki tételeket is. Amennyiben ügyfelünk nem kéri a kivonat postázását úgy azt bankfiókunkban személyesen átveheti.

 

A bankszámla előnyei

 

  • A vállalkozói pénzforgalmi bankszámla segítségével gyorsan, kényelmesen és biztonságosan intézheti vállalkozásának pénzügyeit.
  • Az átutalási megbízásokkal idejében és pontosan teljesítheti vállalkozása kötelezettségeit (munkabérek, adók), a beszedési megbízások pedig megkönnyítik követelésének beszedését.
  • A számlán vállalkozásának pénze kamatozik, egy részét azonban még kedvezőbb feltételekkel lekötheti.
  • A vállalkozói bankszámlán keresztül Takarékszövetkezetünk minden más szolgáltatását elérheti.
Hirdetmények