Megújult a HUNGÁRIA Takarék weboldala!

Ezúton tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2018. március 29-tól honlapunk az ügyféligények szélesebb körű kielégítése érdekében a már megszokott tartalommal, de egy modernebb, felhasználóbarát új formában érhető el.
 1. Kezdőlap
 2. Vállalatok
 3. Faktoring
 4. HÉA (Hozzáadott Érték Adó) visszaigénylés faktor finanszírozása

HÉA (Hozzáadott Érték Adó) visszaigénylés faktor finanszírozása

Már előre hozzájuthat a visszaigényelt hozzáadottérték-adó 80%-ához.

Ki kérheti a finanszírozást?

 

A belföldön letelepedett adóalany, aki az Európai Közösség valamely tagállamából az őt megillető hozzáadottérték-adó (HÉA) visszaigénylést nyújt be.

 

A 4941 közúti áruszállítás TEÁOR kóddal rendelkező, és ezen belül is elsősorban nemzetközi fuvarozással, szállítmányozással foglalkozó vállalkozások.

 

Miért jó a HÉA visszaigénylés faktor finanszírozása?

 

Mert a finanszírozási igényt benyújtó a visszaigénylés benyújtása és annak tényleges kifizetése közötti időszakban már előre hozzájuthat a határozatban elnyert és kifizetési kérelemben igényelt összeg 80%-ához.

 

További feltételek az Ügyféllel szemben:

 

 • az általa folytatott tevékenység alapján teljes körű HÉA visszatérítésre jogosult, HÉA visszaigénylést kizáró gazdasági tevékenységet nem végez
 • negyedévente minimum 10.000 EUR, vagy annak megfelelő egyéb devizában nyilvántartott HÉA összeget igényel vissza
 • legalább 1 év pozitív tapasztalata van a HÉA visszaigénylés területén
 • a Takarék Faktorház Pénzügyi Szolgáltató Zrt. által elfogadott adójogi képviselőt bízza meg a a visszaigénylés lebonyolításával
 • nincs csőd-, vagy felszámolási eljárás alatt, nem indult ellene végrehajtás
 • saját tőkéje nem negatív
 • KHR-je rendezett
 • nincs köztartozása


Amennyiben az Ön cége megfelel a fenti feltételeknek, kérjük kattintson az "Érdekel" gombra és töltse ki az alábbi űrlapot! Munkatársunk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot a faktor finanszírozási igény benyújtásával kapcsolatban.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények