Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hitelek
  4. MNB Növekedési Hitelprogram

MNB Növekedési Hitelprogram

MNB Növekedési Hitelprogram második szakaszában I. és II. pillér keretében igényelhető hitelek

A Növekedési Hitelprogram második szakaszának lezárulta után a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsának döntése értelmében 2016. január elsejével elindult a Növekedési Hitelprogram harmadik szakasza, amely két pillérre tagolódik. Az első pillérben kizárólag beruházások finanszírozása történhet forint alapon, a második pillérben árfolyam kockázat nélkül devizában történő finanszírozásra is lehetőség nyílik. Részletek az MNB terméktájékoztatójában találhatók.Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények