Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK

Panel Plussz Hitelprogram

Iparosított technológiával épült lakóépületek felújítására fordítható finanszírozási forma.

A hitel célja:

 

A hitelprogram célja a lakáspolitikáért felelős miniszter által a lakáscélú állami támogatásokról szóló 12/2001. (I. 31.) Korm. rendelet 28. § és 35. § alapján az iparosított technológiával épített lakóépületek energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatására kiírt pályázathoz (a továbbiakban: Pályázat) kapcsolódó hitelnyújtás, továbbá a Pályázaton benyújtott, de a Zöld Beruházási Rendszer keretében támogatott projektek kiegészítő finanszírozása és az ilyen jellegű korszerűsítést, felújítást eredményező tevékenységek Pályázaton kívüli finanszírozása

 

A hitel felhasználható:

 

A hitel felhasználható az iparosított technológiával épült lakóépületek felújítására az alábbi munkálatokra:

 

  • Nyílászárók energia-megtakarítást eredményező felújítása vagy cseréje;
  • Homlokzatok és födémek hőszigetelése;
  • Épületgépészeti rendszerek korszerűsítése, energia-megtakarítást eredményező felújítása;
  • A megújuló energiafelhasználásának növelése.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények